Corona vaccinaties – Huisartsenpraktijk Te Slaa – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Te Slaa
Korte Spaarne 31 2011 AJ
Haarlem

Corona vaccinaties

Ik ben tussen de 18 en 60 jaar, woon thuis en heb een medische indicatie

Als u normaliter van ons een oproep voor de griepprik ontvangt, ook als u deze in het verleden definitief heeft geweigerd, ontvangt u tussen 4-18 mei een oproep van ons. Ook mensen die recent een diagnose hebben gekregen die op de indicatielijst staat, zullen een oproep ontvangen.

Met vooraf ingestelde zoekcriteria is in ons systeem een selectie gegenereerd. Deze is inmiddels naar een gespecialiseerde drukker gestuurd. Wij hebben geen invloed op de snelheid van verzending.

Zodra u de brief ontvangt, kunt u het in de brief vermelde GGD nummer bellen voor het maken van een afspraak Volgens de planning moet u uiterlijk begin juni uw eerste vaccinatie gekregen hebben. U wordt vermoedelijk gevaccineerd met het Pfizer vaccin, maar mogelijk met Moderna. Dit zijn vergelijkbare vaccins en u kunt geen invloed uitoefenen op de keuze.

 

De gezondheidsraad en het RIVM bepalen de geïndiceerde groep en het soort vaccin; wij hebben begrip dat u hierover vragen heeft, maar hebben helaas geen invloed op deze zaken. Wij zijn slechts uitvoerend, doen ons best maar de regie ligt elders. Dus als u eventueel besluit de vaccinatie (nog) niet te nemen, dan kunt u dit doorgeven, wij hebben echter vooralsnog  geen zicht op hoe het dan verder loopt.

 

Ik ben tussen de 18 en 60 jaar, woon thuis en heb verder geen gezondheidsklachten

Mensen geboren in 1961 kunnen heden via de site van de GGD een afspraak inplannen. Ook als u nog geen oproep per post heeft ontvangen.      www.coronavaccinatie-afspraak.nl

1961-1971: Vanaf begin mei; Pfizer, Moderna of Janssen (geen eigen keuze)

1972-1981: Vanaf medio juni; Pfizer, Moderna of Janssen (geen eigen keuze)

 

Kijk voor meer informatie op www.coronavaccinatie.nl of op www.thuisarts.nl