Coronavaccinaties – Huisartsenpraktijk Te Slaa – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Te Slaa
Korte Spaarne 31 2011 AJ
Haarlem

Coronavaccinaties

Boostervaccinaties voor volwassenen

Alle boostervaccinaties worden via de GGD gegeven. Ook de uitnodigingen worden vanuit de GGD verstuurd. Mocht u geen uitnodiging gehad hebben, maar wel 60+ zijn (en de laatste Covid-vaccinatie minimaal 3 maanden geleden hebben gehad), dan mag u ook bellen naar de GGD op telefoonnummer 0800-7070. Als de lijn bezet is, probeer het dan op een ander moment opnieuw. Wij kunnen hierin niets betekenen.

Indien u helemaal niet mobiel bent dus uw huis niet uit kunt, bel ons dan even op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Alle 18+ers kunnen vanaf medio januari 2022 terecht bij de GGD voor hun boostervaccinatie.

 

Boostervaccinaties voor kinderen

Vanaf 18 december kunt u voor uw zoon of dochter tussen de 5 t/m 11 jaar met een onderliggende aandoening (ernstig astma, chronische longaandoeningen of aangeboren hartafwijkingen) een uitnodiging krijgen via uw kinderarts om een boostervaccinatie te halen bij de GGD. Wanneer u hierover vragen heeft, kijk dan even op één van de volgende websites:

 

Indien u gevaccineerd bent (of Corona hebt gehad), maar u geen QR code aan kunt maken:

Neem per email contact met ons op en beschrijf uw situatie even. Wij nemen dan naderhand contact met u op en zoeken samen met u naar een oplossing.