Diëtiste – Huisartsenpraktijk Te Slaa – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Te Slaa
Korte Spaarne 31 2011 AJ
Haarlem

Diëtiste

Lidia Bernabei:
Als oprichtster van MyMediDiet Diëtistenpraktijk ben ik verheugd te melden dat we in 2023 ook te vinden zijn bij huisartsenpraktijk Te Slaa. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van de menopauze en hormonale schommelingen. Met een achtergrond in cardiovasculaire preventieonderzoek en een afgeronde Premaster Gezondheidspsychologie, kan ik bogen op meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer in de welzijnssector. Ik organiseer diverse evenementen gericht op een gecombineerde leefstijl en zet me in voor een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Mijn taalvaardigheden omvatten Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans, waardoor ik ook graag werk met anderstaligen. Als voorstander van een actieve levensstijl, vind ik vreugde in yoga, hardlopen, duiken en dansen. Buiten mijn werk geniet ik het meest van quality time met familie en vrienden.
Lisanne van Sörnsen de Koste:       
Vertrouw op professionele begeleiding voor diverse gezondheidsvragen zoals hormonale disbalans, spijsverteringsproblemen, gewichtsbeheersing, schildklierproblemen en cardiovasculaire aandoeningen. Mijn consulten zijn gebaseerd op persoonlijk advies en een holistische benadering. Ik focus niet alleen op voeding; ik betrek andere relevante aspecten bij mijn begeleiding. Ik streef naar transparante communicatie met patiënten en collega-zorgverleners om de juiste stappen te zetten. In mijn vrije tijd geniet ik van pilates en wandelingen met mijn hond. Samen eten en koken met fijn gezelschap vervult mij altijd met blijdschap.
MyMediDiet is op vrijdagen bij ons te vinden in de praktijk. De verwijzingen worden gemaakt na op het spreekuur bij de huisarts te zijn geweest. Nadat de verwijzing gemaakt is, neemt Lidia of Lisanne contact met u op om de afspraak bij hen in te plannen.