Mark Rottier – Huisartsenpraktijk Te Slaa – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Te Slaa
Korte Spaarne 31 2011 AJ
Haarlem

Mark Rottier

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
Sinds 2017 werk ik als huisarts in deze praktijk. Mijn geneeskunde studie heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als zaalarts en op de spoedeisende hulp voor de interne geneeskunde, longziekten en cardiologie. De huisartsopleiding heb ik gevolgd en afgerond aan het Academisch medisch centrum in Amsterdam. Tijdens deze opleiding heb ik mij extra verdiept in klachten van het bewegingsapparaat door het volgen van een differentiatie hierin.

In mijn werk als huisarts vind ik het belangrijk de patiënt centraal te zetten, zorg op maat te leveren en steeds samen te zoeken naar een oplossing. Dit kan voor iedere patiënt anders zijn en houdt voor mij het huisartsenvak boeiend en afwisselend.

Ik ben geboren in Noord-Brabant en in 2005 voor mijn studie naar Amsterdam verhuisd. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin en zoon in Haarlem. Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig. In mijn studententijd heb ik fanatiek geroeid en nu wielren en schaats ik graag.

Terug naar overzicht