Reizigersadvisering – Huisartsenpraktijk Te Slaa – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Te Slaa
Korte Spaarne 31 2011 AJ
Haarlem

Reizigersadvisering

Vanaf heden bieden wij ook reizigersadvisering. Onze praktijk is geregistreerd in het kwaliteitsregister van het LCR en biedt advies op maat volgens de richtlijnen en protocollen van het LCR. Ook zijn wij geregistreerd als gele koorts centrum: voor uw gele koorts vaccinatie kunt u ook bij ons terecht. Op de site van het LCR vindt u al veel informatie ter voorbereiding op uw reis: www.lcr.nl

U kunt terecht met vragen over buitenlandse reizen en eventueel benodigde vaccinaties. Omdat de praktijk geregistreerd is, wordt het advies (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Deskundig advies is extra van belang als u zwanger bent, als u gezondheidsproblemen heeft, als u langer dan 3 maanden wilt gaan reizen of als u op reis bijzondere risico’s loopt door activiteiten of beroep.

  • Allereerst vragen wij u het intakeformulier reizigersadvisering hier van de site te downloaden Reizigersadvisering en te mailen naar info@dokterteslaa.nl of in te leveren bij de assistente. Wij adviseren dit tijdig voor uw vakantie te doen, in ieder geval enkele weken van tevoren.
  • Vervolgens wordt u gebeld om een afspraak in te plannen voor het adviesgesprek.
  • U dient voorafgaand aan de afspraak de vaccinaties zelf op te halen bij de Hildebrand apotheek en daar te betalen (zij weten ook de prijs per vaccinatie).

Het consult op de praktijk kunt u contact of per pin voldoen. U ontvangt hiervan een factuur. Deze kunt u na betaling doorsturen naar uw verzekering.

Neem direct na het boeken van uw reis contact met ons op en voorkom zo dat u onbeschermd op reis gaat. Ga je stage lopen of werken in het buitenland of gewoon langere tijd een reis maken? Neem dan tijdig contact met ons op, het liefst minimaal 6 maanden voor vertrek.

De kosten voor de consulten reizigersadvisering:

Prijslijst reizigersadvisering 2020

Consult reisadvies   € 25
 Consult reisadvies kind t/m 16 jaar  € 12,50
 Herhaalconsult  € 12,50
 Uitgebreid reisadvies*  € 59.07
 Gezondheidsverklaring  € 10
 Internationaal bewijs van inenting  € 3,65
 Folder  gratis

*) bijvoorbeeld bij ingewikkelde reizen, mensen met gezondheidsproblemen , langverblijvers etc. Dit is inclusief herhalingsvaccinaties binnen het jaar.